Kia Telluride Forums banner

Price Above MSRP

16438 Views 6 Replies 5 Participants Last post by  KennethPoift
Kia is raising price on SX 18% over MSRP. First time I’ve heard of that. Paying for their inability to meet customer demand. Never a Kia owner here!!
1 - 7 of 7 Posts
Kia is raising price on SX 18% over MSRP. First time I've heard of that. Paying for their inability to meet customer demand. Never a Kia owner here!!
And where did you hear this at..I've seen no word from Kia about it.
And where did you hear this at..I've seen no word from Kia about it.
Dealer in Austin gave me the quote and when I questioned of cost vs advertised MSRP he said if I wanted the MSRP I would have to wait to February or March most likely. I went out and saw that across several dealers on internet. Not sure if done at dealer or corporate level but has turned me off of Kia's.
  • Like
Reactions: 1
I just left the Kia of South Austin and discussed numbers. They tried to sell me 10 - 15k over MSRP. I walked away from the deal. I am glad i am no the only person that thinks this is craziness.

Attachments

See less See more
3
  • Like
Dealer in Austin gave me the quote and when I questioned of cost vs advertised MSRP he said if I wanted the MSRP I would have to wait to February or March most likely. I went out and saw that across several dealers on internet. Not sure if done at dealer or corporate level but has turned me off of Kia's.
User name checks out
  • Like
Фисташковое мороженое.
Холс - освежающий вкус ментоловых леденцов.
Цитрус - замечательный цитрусовый микс кисловатого лимона, сочного грейпфрута и сладкого апельсина.
Черная смородина - ароматная сладкая ягода с кислым послевкусием.
Черника - натуральный аромат черники, без лишней сладости.
Шоколад - ароматный терпкий темный шоколад.
Ягодный микс - сладкий освежающий микс.
INFERNO
В заключении можно сказать, что табак INFERNO - доступный и очень интересный продукт.
Купить табак для кальяна в Хабаровске, т.е. заказать у Нас с последующей доставкой.
Качество на высоте, прост в использовании, производитель постоянно пополняет линейку вкусов, что очень радует.
Перед выпуском новый вкус довольно длительное время проходит дегустацию, тем самым исключаю выпуска на рынок сырого продукта .
Однозначно, этот продукт заслуживает внимания и уже успел обзавестись приличным количеством поклонников.

Премиальный табак для кальяна 28ca81f
See less See more
Фисташковое мороженое.
Холс - освежающий вкус ментоловых леденцов.
Цитрус - замечательный цитрусовый микс кисловатого лимона, сочного грейпфрута и сладкого апельсина.
Черная смородина - ароматная сладкая ягода с кислым послевкусием.
Черника - натуральный аромат черники, без лишней сладости.
Шоколад - ароматный терпкий темный шоколад.
Ягодный микс - сладкий освежающий микс.
INFERNO
В заключении можно сказать, что табак INFERNO - доступный и очень интересный продукт.
Купить табак для кальяна в Хабаровске, т.е. заказать у Нас с последующей доставкой.
Качество на высоте, прост в использовании, производитель постоянно пополняет линейку вкусов, что очень радует.
Перед выпуском новый вкус довольно длительное время проходит дегустацию, тем самым исключаю выпуска на рынок сырого продукта .
Однозначно, этот продукт заслуживает внимания и уже успел обзавестись приличным количеством поклонников.

INFERNO 2820_1a
See less See more
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.