Listwy okienne w moim Telluride Nightfall Edition z 2021 roku odbarwiają się. Chromowany kolor zaczyna przebijać. Czy ktoś jeszcze ma ten problem? Zastanawiam się, czy Kia użyła jakiegoś rodzaju farby na listwie, która blaknie?
Mam ten sam problem z naszą edycją Nightfall z 2022 roku, dealer przyznaje, że mieli skargi, ale nic nie mogą zrobić! Nie rozumiem tego, powinno to być objęte naszą gwarancją na lakier, więc chyba będę musiał pójść wyżej niż do dealera, aby rozwiązać problemListwy okienne w moim Telluride Nightfall Edition z 2021 roku odbarwiają się. Chromowy kolor zaczyna przebijać. Czy ktoś jeszcze ma ten problem? Zastanawiam się, czy Kia użyła jakiegoś rodzaju farby na listwie, która blaknie?
Kiedy pójdziesz do dealera, upewnij się, że nie zrzucają tego na "wpływy zewnętrzne" lub nie wciskają Ci pasty do chromu Chemical Guys. Kia corporate bierze słowo dealera, a potem jesteś w zasadzie skończony. Pasta sprawiła, że moje listwy były jeszcze bardziej srebrne, więc też się tym nie przejmuj. Zaniedbanie Kia w zakresie jakości produkcji i lojalnych klientów jest niewiarygodne.Mam ten sam problem. 2021 Kia Nightfall Edition. Zakupiony nowy w lipcu 2021 roku. Tylko 15 500 mil na pojeździe. Dopiero dzisiaj zauważyłem, że farba na listwach jest plamista wokół okien po stronie kierowcy i pasażera. Myję swój pojazd ręcznie dobrymi produktami. Nadal mam problem. Zadzwonię jutro do mojego dealera. Czy ktoś miał szczęście z wymianą listew i problem nie pojawił się ponownie?